This is an example of a HTML caption with a link.
Verbind met ons...
HOME
PROJECTEN
VISIE
DIENSTEN
BUREAU
CONTACT
PARTNERS
ZeroLogic werd opgericht in het begin van 2009 door Farhan Alibux. Het bedrijf is een klein, jong en onafhankelijk bureau gevestigd in de Creative Factory in Rotterdam. ZeroLogic opereert binnen een professioneel netwerk van individuen en bedrijven, bouwkundig ingenieurs, constructeurs, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en gebouwbeheerders.

ZeroLogic werk over het
hele spectrum van het ontwerpveld, van meubelontwerp tot bouwkunde. Niet omdat wij niet kunnen specialiseren, maar omdat schaal en grootte voor ons niet relevant zijn. Een kleine huis uitbreiding of dakkapel krijgt van ons dezelfde aandacht voor detail als een groter project dat zou krijgen. ZeroLogic adviseert, ontwerpt en levert voor hun klanten interieurontwerp & huis uitbreidingen tot grotere bouwprojecten.

ZeroLogic combineert haar
ontwerpvisie op duurzaamheid met dierbaarheid. In onze visie is een duurzaam ontwerp niet alleen een technische uitdaging in de zin van milieuvriendelijk ontwerpen en materialisatie. Maar ook een van esthetiek en gebruikerservaringen. Een geweldig ontwerp zal inspireren en tot leven komen met haar inwoners. Een ontwerp dat goed werkt voor haar inwoners zullen na verloop van tijd iets dierbaars worden en de moeite waard zijn om te behouden.

Onze ontwerpen zijn
eigentijds, met een sterk gevoel van geschiedenis en traditie. Samen met onze klanten streven wij ernaar om iets te creëren dat duurzaam en dierbaar zal zijn voor hen.
FARHAN ALIBUX | CV
Onze taak is om ruimtes te creëren, hun omsluiten in een envelop om haar gebruikers te beschermen tegen het buitenklimaat. Ruimtes waar u zich comfortabel, veilig en uiteindelijk thuis gaat voelen.

Wij beginnen meestal met een
vrijblijvend adviesgesprek. Voor ons is het belangrijk dat er een wederzijds gevoel van vertrouwen en ambitie is voordat wij verder gaan met het ontwerpproces. De ontwerpopdracht begint met een grondige voorbereiding van het project door opsomming van de wensen van de klanten, het budget en de planning. Van daaruit starten wij met het Voorlopig Ontwerp en later het Definitief Ontwerp dat zal worden ingediend voor de bouwvergunning.

Wanneer de klant toestemming heeft om te bouwen zullen de
technische tekeningen en specificaties worden gemaakt. Met deze informatie zijn de aannemers in staat om hun offertes te maken voor de bouw van uw project. Wij onderhandelen met de aannemers om de beste prijs met de beste kwaliteit te realiseren. Het bouwproces zelf kan in het bijzonder riskant en duur worden, met onze hulp zullen we de risico's minimaliseren door middel van gedetailleerde specificaties, schriftelijke overeenkomsten en goed management. Uiteindelijk besparen wij onze klanten tijd en geld.

Tijdens de
bouw begeleiden wij het proces vanaf de eerste steen tot de laatste deurknop. Om ervoor te zorgen dat de klant exact krijgt wat hij gewenst heeft.